DE BAND

De crew van WIT LICHT is er eentje op trots op te zijn! Enkel professionals die hun ervaring en talent nu inzetten voor deze waanzinnige Marco Borsato Tribute show. Dat maakt dat de show zowel visueel en auditief als technisch staat als een huis: Onze Jos ,alias "Marco", gesteund door een stomend combo, aangevuld met live blazers én strijkers, een (optionele) led-wall show en een eigen technische crew. Omdat we erg blij zijn met onze artiesten vertellen we hieronder graag we reeds hebben mogen toevoegen aan de WIT LICHT crew:
Jos Cové - leadsinger "Marco"
Nadine Termeer - backing vocal + solo
Wout van Haaren - backing vocal + guitar

 
Sjack Esmyer - drums
Bart Claus - keys
Rik Berends - piano
Tessa Hendrikx - bass guitar
Niels Paelinck - guitar
Gody Snyers - percussion + backing vocal

Werner Gebroers - soprano-, alt-, tenor

& electric saxophone
Yves Wuyts - trumpet
Erwin Servaes  - trumpet
Jeroen Geurts - trombone
Quartet Conservatoire Antwerp - strings


Bob "The Bobmeister" Gysen  - DJ
Philippe Verhelst - technician FOH
Kevin Martens - technician in-ears
Bob - photography
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

SITEMAP

© 2019 - 2020 Marco Borsato Tribute

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

LINKS

Al bijna 30 jaar lang is Marco Borsato niet weg te denken uit de Nederlandse en Belgische popmuziek. Zijn muziek weet vele mensen te ontroeren, enthousiasmeren en inspireren. WIT LICHT is een eerbetoon aan de fantastische arrangementen van Marco Borsato en diens pianist, componist en vriend John Ewbank. WIT LICHT is een full-orchestra show, bestaande uit enkel professionele vocalisten, muzikanten en techniekers. Het publiek wordt in deze uren meegenomen op een muzikale en visuele Marco-experience. De sfeer en invloeden van de vele live-concerten van Marco, zoals in de Ziggo Dome, De Kuip, het Gelredome, Ahoy en het Sportpaleis zullen meer dan voelbaar zijn bij WIT LICHT.

Marco Borsato boeken? We pretenderen niet de echte Marco Borsato te zijn, maar wat we proberen is om het publiek een avond lang mee te nemen in de bijzondere muziek, verhalen én band van Marco Borsato. Dát is WIT LICHT. Indien u vragen hebt, of WIT LICHT - Marco Borsato Tribute wilt boeken voor uw evenement, neem dan contact met ons op. We vertellen u dan graag alles over de mogelijkheden. Zo is WIT LICHT dé show voor uw bedrijfsfeest, theaterprogramma, stadsevenement, tributeshow of welke gelegenheid dan ook. Naast de performance van onze geweldige artiesten zult u ook versteld staan van onze (optionele) ledwall show. Deze visuele traktatie maakt de Marco-beleving compleet!

 

Neerlands beste en bekendste Marco Borsato imitator & look-a-like Jos Cové staat samen met het grote orkest  garant voor een ware Marco Borsato experience!

Optioneel is WIT LICHT uit te breiden met een bijpassend voorprogramma en/of after-show. Mocht u hier vragen over hebben, of wilt u in contact komen voor een boeking, neem dan gerust contact met ons op.