TOURDATA

Achter de schermen wordt hard gewerkt. Maar helaas hebben ook wij te maken met de gevolgen van het COVID-19 virus. Onze planning moeten we daardoor vooruit schuiven en zijn enkele aanvragen on-hold gezet. Dat vinden wij ontzettend jammer, maar uiteraard ook volkomen begrijpelijk, we houden u op de hoogte van ontwikkelingen.

Wij hebben besloten om de "WIT LICHT - Marco Borsato Tribute Show" uit te stellen naar eind 2020/begin 2021. In goed overleg met boekers en organisatoren hebben we dit besluit genomen. Op dit moment vinden we de gezondheid van onze crew en publiek belangrijker. Daarnaast weten concertzalen en festivals nog niet waar ze aan toe zijn als het gaat om maatregelen, aantallen bezoekers en andere praktische zaken. Wees niet getreurd, u gaat zeker nog genieten van de fantastische WIT LICHT show!!

Op zoek naar meer informatie over WIT LICHT, of wilt u onze Marco Borsato Tribute boeken voor uw evenement? Neemt u dan contact op door te een email te sturen naar marcoborsatotribute@gmail.com
MEI
 • 17 - 05 - 2020   //  Try Out Showcase UITGESTELD, NIEUWE DATUM VOLGT
                                    besloten voor boekingskantoren
                                    & organisatoren >>
  aanmelden via mail aub
JULI
 • 04 - 07 - 2020   //   Private Marco show UITGESTELD, NIEUWE DATUM VOLGT
                                    Renesse (B) - besloten

SEPTEMBER
 • 26 - 09 - 2020   //  Theater de Lievekamp, grote zaal UITGESTELD, NIEUWE DATUM VOLGT
                                    Oss (NL) - openbaar
                                    Capaciteit ca. 650 personen (zitplaatsen)

NOVEMBER
 • 07 - 11 - 2020   //   't Poorthuis, grote zaal UITGESTELD, NIEUWE DATUM VOLGT
                                    Peer (B) - openbaar
                                    Capaciteit ca. 800 personen (staanplaatsen)

   
 • 08 - 11 - 2020   //   't Poorthuis, grote zaal UITGESTELD, NIEUWE DATUM VOLGT
                                    Peer (B) - openbaar
                                    Capaciteit ca. 300 personen (zitplaatsen)
 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram

SITEMAP

© 2019 - 2020 Marco Borsato Tribute

 • Instagram - White Circle
 • Facebook - White Circle
 • YouTube - White Circle

LINKS

Al bijna 30 jaar lang is Marco Borsato niet weg te denken uit de Nederlandse en Belgische popmuziek. Zijn muziek weet vele mensen te ontroeren, enthousiasmeren en inspireren. WIT LICHT is een eerbetoon aan de fantastische arrangementen van Marco Borsato en diens pianist, componist en vriend John Ewbank. WIT LICHT is een full-orchestra show, bestaande uit enkel professionele vocalisten, muzikanten en techniekers. Het publiek wordt in deze uren meegenomen op een muzikale en visuele Marco-experience. De sfeer en invloeden van de vele live-concerten van Marco, zoals in de Ziggo Dome, De Kuip, het Gelredome, Ahoy en het Sportpaleis zullen meer dan voelbaar zijn bij WIT LICHT.

Marco Borsato boeken? We pretenderen niet de echte Marco Borsato te zijn, maar wat we proberen is om het publiek een avond lang mee te nemen in de bijzondere muziek, verhalen én band van Marco Borsato. Dát is WIT LICHT. Indien u vragen hebt, of WIT LICHT - Marco Borsato Tribute wilt boeken voor uw evenement, neem dan contact met ons op. We vertellen u dan graag alles over de mogelijkheden. Zo is WIT LICHT dé show voor uw bedrijfsfeest, theaterprogramma, stadsevenement, tributeshow of welke gelegenheid dan ook. Naast de performance van onze geweldige artiesten zult u ook versteld staan van onze (optionele) ledwall show. Deze visuele traktatie maakt de Marco-beleving compleet!

 

Neerlands beste en bekendste Marco Borsato imitator & look-a-like Jos Cové staat samen met het grote orkest  garant voor een ware Marco Borsato experience!

Optioneel is WIT LICHT uit te breiden met een bijpassend voorprogramma en/of after-show. Mocht u hier vragen over hebben, of wilt u in contact komen voor een boeking, neem dan gerust contact met ons op.