top of page

JOS COVÉ

Bij een tribute band is het van belang dat de act geloofwaardig is. De ene keer ligt de nadruk op de sfeer, de andere keer gaat dat over de vocalen, typische instrumenten of bepaalde visuals. In het geval van onze Marco Borsato tribure WIT LICHT gaat het om enkele van deze factoren. Niet voor niets staan er ongeveer 20 muzikanten op het podium. Dit om de geweldige band van Marco (die hem al sinds de beginjaren begeleidt) na te bootsen. Wat deze fantastische muzikanten voorbrengen wordt vervolgens versterkt door een een prachtige ledwall-show zodat het publiek niet alleen muzikaal maar ook visueel wordt meegenomen in de sferen van Marco's live concerten en clips.
Jos_Cové_5_-_WIT_LICHT_Marco_Borsato_Tri
Maar uiteraard is een Marco Borsato tribute niets zonder een geloofwaardige Marco. Voor ons stond echter als snel vast wie die rol het beste kan vertolken: de enige echte Jos Cové! Jos is Neerlands beste en bekendste Marco Borsato imitator & look-a-like, samen met het grote orkest staat Jos Cové garant voor een ware Marco Borsato experience! Met zijn jarenlange ervaring als zanger is Jos dé persoon die als geen ander weet hoe Marco zingt, praat en beweegt; Jos ademt Marco.

Naast het bekende Borsato-oeuvre is Jos actief als schrijver. Zo heeft hij o.a. de mega-hit "Maak me gek" van Gerard Joling geschreven. Jos Cové stond inmiddels al op vele podia in binnen- en buitenland. Zowel een klein en intiem publiek als een grote massa voorziet Jos van een knallende show!

In WIT LICHT zal Jos nog meer stralen door op te treden met een full-ochestra. Daarnaast zal Jos stralen in duetten die Marco Borsato zong met o.a. Trijntje Oosterhuis, Do, Sita, rapper Snelle en Ali B.
De stem en looks van Jos Cové, in deze productie uitgebreid met een compleet orkest, visuals en acts maken WIT LICHT tot een niet te missen show!
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page