JOS COVÉ

Bij een tribute band is het van belang dat de act geloofwaardig is. De ene keer ligt de nadruk op de sfeer, de andere keer gaat dat over de vocalen, typische instrumenten of bepaalde visuals. In het geval van onze Marco Borsato tribure WIT LICHT gaat het om enkele van deze factoren. Niet voor niets staan er ongeveer 20 muzikanten op het podium. Dit om de geweldige band van Marco (die hem al sinds de beginjaren begeleidt) na te bootsen. Wat deze fantastische muzikanten voorbrengen wordt vervolgens versterkt door een een prachtige ledwall-show zodat het publiek niet alleen muzikaal maar ook visueel wordt meegenomen in de sferen van Marco's live concerten en clips.
Maar uiteraard is een Marco Borsato tribute niets zonder een geloofwaardige Marco. Voor ons stond echter als snel vast wie die rol het beste kan vertolken: de enige echte Jos Cové! Jos is Neerlands beste en bekendste Marco Borsato imitator & look-a-like, samen met het grote orkest staat Jos Cové garant voor een ware Marco Borsato experience! Met zijn jarenlange ervaring als zanger is Jos dé persoon die als geen ander weet hoe Marco zingt, praat en beweegt; Jos ademt Marco.

Naast het bekende Borsato-oeuvre is Jos actief als schrijver. Zo heeft hij o.a. de mega-hit "Maak me gek" van Gerard Joling geschreven. Jos Cové stond inmiddels al op vele podia in binnen- en buitenland. Zowel een klein en intiem publiek als een grote massa voorziet Jos van een knallende show!

In WIT LICHT zal Jos nog meer stralen door op te treden met een full-ochestra. Daarnaast zal Jos stralen in duetten die Marco Borsato zong met o.a. Trijntje Oosterhuis, Do, Sita, rapper Snelle en Ali B.
De stem en looks van Jos Cové, in deze productie uitgebreid met een compleet orkest, visuals en acts maken WIT LICHT tot een niet te missen show!
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

SITEMAP

© 2019 - 2020 Marco Borsato Tribute

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

LINKS

Al bijna 30 jaar lang is Marco Borsato niet weg te denken uit de Nederlandse en Belgische popmuziek. Zijn muziek weet vele mensen te ontroeren, enthousiasmeren en inspireren. WIT LICHT is een eerbetoon aan de fantastische arrangementen van Marco Borsato en diens pianist, componist en vriend John Ewbank. WIT LICHT is een full-orchestra show, bestaande uit enkel professionele vocalisten, muzikanten en techniekers. Het publiek wordt in deze uren meegenomen op een muzikale en visuele Marco-experience. De sfeer en invloeden van de vele live-concerten van Marco, zoals in de Ziggo Dome, De Kuip, het Gelredome, Ahoy en het Sportpaleis zullen meer dan voelbaar zijn bij WIT LICHT.

Marco Borsato boeken? We pretenderen niet de echte Marco Borsato te zijn, maar wat we proberen is om het publiek een avond lang mee te nemen in de bijzondere muziek, verhalen én band van Marco Borsato. Dát is WIT LICHT. Indien u vragen hebt, of WIT LICHT - Marco Borsato Tribute wilt boeken voor uw evenement, neem dan contact met ons op. We vertellen u dan graag alles over de mogelijkheden. Zo is WIT LICHT dé show voor uw bedrijfsfeest, theaterprogramma, stadsevenement, tributeshow of welke gelegenheid dan ook. Naast de performance van onze geweldige artiesten zult u ook versteld staan van onze (optionele) ledwall show. Deze visuele traktatie maakt de Marco-beleving compleet!

 

Neerlands beste en bekendste Marco Borsato imitator & look-a-like Jos Cové staat samen met het grote orkest  garant voor een ware Marco Borsato experience!

Optioneel is WIT LICHT uit te breiden met een bijpassend voorprogramma en/of after-show. Mocht u hier vragen over hebben, of wilt u in contact komen voor een boeking, neem dan gerust contact met ons op.