top of page

HET CONCEPT

Al bijna 30 jaar lang is Marco Borsato niet weg te denken uit de Nederlandse en Belgische popmuziek. Zijn muziek weet vele mensen te ontroeren, enthousiasmeren en inspireren. "WIT LICHT - Marco Borsato Tribute" is een eerbetoon aan de fantastische arrangementen van Marco Borsato en diens pianist, componist en vriend John Ewbank.
GROOT ORKEST
WIT LICHT brengt een full-orchestra on stage: een stomend combo als basis, aangevuld met live strijkers, blazers & vocals. Daarnaast mogen special guests niet ontbreken om duetten met oa. Ali B, Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis, rapper Snelle en Armin van Buuren te integreren in de show.
DE PRODUCTIE
De crew van WIT LICHT bestaat uit louter professionele vocalisten, muzikanten en techniekers. Onze mensen hebben jarenlange ervaring solist, maar ook bij artiesten als Gibson Brothers, Belle Perez, Lee Towers, Hind, The Exclusive Strings, Clouseau, Jérémie Vrielynck, Charly Lownoise, René Froger, Frans Bauer, Laura Lynn, Beverly Jo Scott, The Midnight Diamonds, Christoff, Slagerij van Kampen, Lindsay en vele anderen.

De complete show duurt +/- 120 minuten, zonder pauze. In overleg kan een pauze worden verwerkt in het programma. Het publiek wordt in deze uren meegenomen op een muzikale en visuele Marco-experience. De sfeer en invloeden van de vele live-concerten van Marco, zoals de Ziggo Dome, De Kuip, het Gelredome, Ahoy en het Sportpaleis zullen voelbaar zijn bij WIT LICHT. We pretenderen niet de echte Marco Borsato te zijn, maar wat we proberen is om het publiek een avond lang mee te nemen in de bijzondere muziek, verhalen én band van Marco Borsato!

Optioneel is WIT LICHT uit te breiden met een bijpassend voorprogramma en/of after-show. Mocht u hier vragen over hebben, of wilt u in contact komen en onze Marco Borsato Tribute boeken, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
JOS 'MARCO' COVÉ
Niet op de laatste plaats staat Neerlands beste en bekendste Marco Borsato imitator & look-a-like. Samen met het grote orkest staat Jos Cové garant voor een ware Marco Borsato experience! Met zijn jarenlange ervaring als zanger is Jos dé persoon die als geen ander weet hoe Marco zingt, praat en beweegt; Jos ademt Marco.
 
Naast het bekende Borsato-oeuvre is Jos actief als schrijver. Zo heeft hij o.a. de mega-hit "Maak me gek" van Gerard Joling geschreven. De stem en looks van Jos Cové, in deze productie uitgebreid met een compleet orkest, visuals en acts maken WIT LICHT tot een niet te missen show!
 
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page