ARMIN EN DAVINA DRAGEN TOP 40 AWARD OP AAN MARCO BORSATO


Armin van Buuren (43) en Davina Michelle (24) hebben de Top 40 Award die ze vrijdagavond kregen voor hun hit Hoe het danst opgedragen aan Marco Borsato (53). De zanger zit met een burn-out thuis en is voorlopig uit de running, zo werd donderdag bekendgemaakt.


"Ik hoop gewoon dat hij er snel weer bovenop komt"

Armin is behoorlijk geschrokken van het nieuws, zo zei de dj in gesprek met het ANP. "Met name omdat ik het idee had dat het juist heel goed met hem ging. In mei en juni heeft hij natuurlijk een fantastische reeks concerten gehad in De Kuip waar ik vijf keer bij mocht zijn. Ik heb hem toen en nadat we samen Hoe het danst hadden opgenomen ook heel persoonlijk leren kennen. Dat was heel bijzonder."


Volgens Armin is Marco een gevoelsmens maar liet hij niet blijken dat het slecht met hem ging. "Helemaal niet zelfs. Ik had juist het idee dat hij een beetje achterover zat, al 30 jaar in het vak en zoveel bereikt. Ik vind het bizar dat iemand met zo'n statuur na 30 jaar nog in zo'n positie komt. Maar ja, het laat ook maar weer zien: het kan iedereen gebeuren. Je moet gewoon heel erg op jezelf passen."


Armin en Davina hebben Marco beiden beterschapswensen gestuurd. "Maar hij heeft het nog niet gelezen. Dat is een goed teken", lachte Armin. "Ik hoop gewoon dat hij er snel weer bovenop komt. Want het is echt wel heel heftig hoor als je een burn-out hebt."

Davina voegt daaraan toe: "Ik hoop dat hij lekker thuis met z'n benen op de bank ligt. Ik wens hem heel veel rust en beterschap toe. Dat is eigenlijk het enige wat je hem kan wensen denk ik."


Bron: RTL Boulevard

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

SITEMAP

© 2019 - 2020 Marco Borsato Tribute

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

LINKS

Al bijna 30 jaar lang is Marco Borsato niet weg te denken uit de Nederlandse en Belgische popmuziek. Zijn muziek weet vele mensen te ontroeren, enthousiasmeren en inspireren. WIT LICHT is een eerbetoon aan de fantastische arrangementen van Marco Borsato en diens pianist, componist en vriend John Ewbank. WIT LICHT is een full-orchestra show, bestaande uit enkel professionele vocalisten, muzikanten en techniekers. Het publiek wordt in deze uren meegenomen op een muzikale en visuele Marco-experience. De sfeer en invloeden van de vele live-concerten van Marco, zoals in de Ziggo Dome, De Kuip, het Gelredome, Ahoy en het Sportpaleis zullen meer dan voelbaar zijn bij WIT LICHT.

Marco Borsato boeken? We pretenderen niet de echte Marco Borsato te zijn, maar wat we proberen is om het publiek een avond lang mee te nemen in de bijzondere muziek, verhalen én band van Marco Borsato. Dát is WIT LICHT. Indien u vragen hebt, of WIT LICHT - Marco Borsato Tribute wilt boeken voor uw evenement, neem dan contact met ons op. We vertellen u dan graag alles over de mogelijkheden. Zo is WIT LICHT dé show voor uw bedrijfsfeest, theaterprogramma, stadsevenement, tributeshow of welke gelegenheid dan ook. Naast de performance van onze geweldige artiesten zult u ook versteld staan van onze (optionele) ledwall show. Deze visuele traktatie maakt de Marco-beleving compleet!

 

Neerlands beste en bekendste Marco Borsato imitator & look-a-like Jos Cové staat samen met het grote orkest  garant voor een ware Marco Borsato experience!

Optioneel is WIT LICHT uit te breiden met een bijpassend voorprogramma en/of after-show. Mocht u hier vragen over hebben, of wilt u in contact komen voor een boeking, neem dan gerust contact met ons op.