MARCO BORSATO IN "HET MOOISTE LIEDJE"


Marco Borsato (52) heeft met een cover van een nummer van collega-nederpop-zanger Frank Boeijen een gevoelige snaar geraakt. Tijdens het programma Het Mooiste Liedje, dat dit weekend werd uitgezonden op SBS 6, pinkte het publiek een traantje weg toen Borsato Zeg me dat het niet zo is vol emotie zong.


Frank Boeijen schreef Zeg me dat het niet zo is toen hij begin 30 was. De tekst, waarin veel mensen terugdenken aan iemand die ze zijn verloren, was volledig autobiografisch. ,,De aanleiding was een aangekondigde dood die ging plaatsvinden van een heel dierbaar iemand. Er gebeurt iedere keer weer iets in de zaal als je dit lied zingt, ook dat mensen zitten te snikken’’, zei Boeijen er eerder over op Radio 2.


In dezelfde uitzending zong Marco nóg een nummer, namelijk Toen ik je zag van Antonie Kamerling. Ook hier kreeg Marco iedereen stil met zijn ingetogen en gecontroleerde uitvoering. Kijk hieronder het fragment en oordeel zelf.


Bron: AD

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

SITEMAP

© 2019 - 2020 Marco Borsato Tribute

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

LINKS

Al bijna 30 jaar lang is Marco Borsato niet weg te denken uit de Nederlandse en Belgische popmuziek. Zijn muziek weet vele mensen te ontroeren, enthousiasmeren en inspireren. WIT LICHT is een eerbetoon aan de fantastische arrangementen van Marco Borsato en diens pianist, componist en vriend John Ewbank. WIT LICHT is een full-orchestra show, bestaande uit enkel professionele vocalisten, muzikanten en techniekers. Het publiek wordt in deze uren meegenomen op een muzikale en visuele Marco-experience. De sfeer en invloeden van de vele live-concerten van Marco, zoals in de Ziggo Dome, De Kuip, het Gelredome, Ahoy en het Sportpaleis zullen meer dan voelbaar zijn bij WIT LICHT.

Marco Borsato boeken? We pretenderen niet de echte Marco Borsato te zijn, maar wat we proberen is om het publiek een avond lang mee te nemen in de bijzondere muziek, verhalen én band van Marco Borsato. Dát is WIT LICHT. Indien u vragen hebt, of WIT LICHT - Marco Borsato Tribute wilt boeken voor uw evenement, neem dan contact met ons op. We vertellen u dan graag alles over de mogelijkheden. Zo is WIT LICHT dé show voor uw bedrijfsfeest, theaterprogramma, stadsevenement, tributeshow of welke gelegenheid dan ook. Naast de performance van onze geweldige artiesten zult u ook versteld staan van onze (optionele) ledwall show. Deze visuele traktatie maakt de Marco-beleving compleet!

 

Neerlands beste en bekendste Marco Borsato imitator & look-a-like Jos Cové staat samen met het grote orkest  garant voor een ware Marco Borsato experience!

Optioneel is WIT LICHT uit te breiden met een bijpassend voorprogramma en/of after-show. Mocht u hier vragen over hebben, of wilt u in contact komen voor een boeking, neem dan gerust contact met ons op.