TOUR UPDATE IVM DE COVID-19 MAATREGELEN


Lees hier alles over de concequenties die het COVID-19 virus heeft voor onze WIT LICHT show.

"Houd vol, zorg goed voor uzelf en elkaar!"

Achter de schermen wordt hard gewerkt. Maar helaas hebben ook wij te maken met de gevolgen van het COVID-19 virus. Onze planning was daarom al vooruit geschoven en waren een aantal aanvragen al on-hold gezet. Dat vinden wij ontzettend jammer, maar uiteraard ook volkomen begrijpelijk.


Op 2 mei jl. hebben we besloten om de "WIT LICHT - Marco Borsato Tribute Show" in zijn geheel uit te stellen naar eind 2020/begin 2021. In goed overleg met boekers en organisatoren hebben we dit besluit genomen. Op dit moment vinden we de gezondheid van onze crew en publiek belangrijker. Daarnaast weten concertzalen en festivals nog niet waar ze aan toe zijn als het gaat om maatregelen, aantallen bezoekers en andere praktische zaken. Onze crew is afkomstig uit Nederland en België, en ook zou de show in zowel Nederland als België gaan draaien. De onzekerheid in de gehele creatieve sector raakt ons allen hard. We hopen dat we over niet al te lange tijd weer bij elkaar mogen komen. Tot die tijd werken we online met elkaar samen om de show nóg mooier te maken. Wees vooral niet getreurd, u gaat zeker nog genieten van de fantastische WIT LICHT show!! Tot die tijd: houd vol, zorg goed voor uzelf en elkaar!


Hartelijke en muzikale groet,

Het gehele WIT LICHT team

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

SITEMAP

© 2019 - 2020 Marco Borsato Tribute

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

LINKS

Al bijna 30 jaar lang is Marco Borsato niet weg te denken uit de Nederlandse en Belgische popmuziek. Zijn muziek weet vele mensen te ontroeren, enthousiasmeren en inspireren. WIT LICHT is een eerbetoon aan de fantastische arrangementen van Marco Borsato en diens pianist, componist en vriend John Ewbank. WIT LICHT is een full-orchestra show, bestaande uit enkel professionele vocalisten, muzikanten en techniekers. Het publiek wordt in deze uren meegenomen op een muzikale en visuele Marco-experience. De sfeer en invloeden van de vele live-concerten van Marco, zoals in de Ziggo Dome, De Kuip, het Gelredome, Ahoy en het Sportpaleis zullen meer dan voelbaar zijn bij WIT LICHT.

Marco Borsato boeken? We pretenderen niet de echte Marco Borsato te zijn, maar wat we proberen is om het publiek een avond lang mee te nemen in de bijzondere muziek, verhalen én band van Marco Borsato. Dát is WIT LICHT. Indien u vragen hebt, of WIT LICHT - Marco Borsato Tribute wilt boeken voor uw evenement, neem dan contact met ons op. We vertellen u dan graag alles over de mogelijkheden. Zo is WIT LICHT dé show voor uw bedrijfsfeest, theaterprogramma, stadsevenement, tributeshow of welke gelegenheid dan ook. Naast de performance van onze geweldige artiesten zult u ook versteld staan van onze (optionele) ledwall show. Deze visuele traktatie maakt de Marco-beleving compleet!

 

Neerlands beste en bekendste Marco Borsato imitator & look-a-like Jos Cové staat samen met het grote orkest  garant voor een ware Marco Borsato experience!

Optioneel is WIT LICHT uit te breiden met een bijpassend voorprogramma en/of after-show. Mocht u hier vragen over hebben, of wilt u in contact komen voor een boeking, neem dan gerust contact met ons op.