top of page

EEN MOMENT: DE NIEUWE SINGLE VAN MARCO!Marco Borsato (54) is terug! Vanochtend kwam zijn nieuwe nummer - een samenwerking met John Ewbank (52) en Rolf Sanchez (29) - uit. De tekst van het lied 'Een Moment' spreekt boekdelen.


Het was al maanden stil rond de zanger, nadat hij begin 2020 al zijn werk neerlegde wegens een burn-out. Niet veel later kondigden hij en Leontine (53) aan te gaan scheiden. In het nieuwe nummer 'Een Moment' bezingt hij de relatiebreuk. Met teksten als 'Maar nu ga je weg en ineens is het echt' en 'Ik hou van jou, ik heb het vaak gezegd. Maar nu pas dat je gaat, nu voel ik het echt' geeft hij een inkijkje in zijn gevoel richting Leontine.Op de socials schrijft Marco: "2020 was voor velen onder ons een roerig jaar. Voor mij persoonlijk ook (om meer dan één reden). Ik ben op mijzelf teruggeworpen, heb veel nagedacht, geprobeerd om te reflecteren. Over hoe ik in het leven sta, maar ook over hoe ik heb gehandeld. Daarvoor heb ik de tijd genomen die ik nodig had en ik ben heel dankbaar dat mij die tijd ook geboden is. En ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen. Gelukkig heb ik uiteindelijk de energie en het plezier weer teruggevonden in de muziek. Ik dank daarvoor mijn oude vriend John Ewbank (wie ik veel schuldig ben) en mijn nieuwe vriend Rolf Sanchez (wiens energie mij heeft geïnspireerd)."


Bekijk hieronder de lyric video:


Natuurlijk komt 'Een Moment' in onze Marco Borsato tribute show, dat kan niet anders na zo'n bewogen jaar. Wij gaan dus alvast (thuis) repeteren, Zetten jullie de nieuwe single ook lekker vaak op repeat??

Blijf ons volgen op de socials of check zo nu dan de agenda. Zodra er meer perspectief ivm covid vindt je daar de nieuwe tourdata.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page